![]() ![]() |
pon, 16 sie 2010 - 18:29
|
|
|
OFFLINE Zasłużony Postów: 464Dołączył: nie, 23 mar 08 |
Otwieram Ankietę na Roślinę sierpnia 2010.
Zdjęcia znajdują się w tym temacie: Roślina sierpnia 2010 Głosowanie trwa do końca miesiąca t.j. 31.08.2010 do godziny 23:59. Wyniki do czasu zakończenia głosowania będą ukryte. Przypominam, że nie można głosować na własne zdjęcie ! Ze względów regulaminowych z głosowania wykluczono:
Zapraszam Wszystkich do głosowania -------------------- Pozdrawiam, Piotrek ;-)
|
pon, 16 sie 2010 - 22:24
|
|
|
OFFLINE Forumowicz Postów: 385Dołączył: czw, 09 lip 09 |
no dajcie spokoj.. na owadozerach to samo.. zle chodzi mi zegarek w kompie a z roboty dopiero wrocilem i raptem minute spoznienia..
-------------------- "Dopóki mam siłe to trwam tu,
dopóki nie zginę dam rap swój nie kupi mnie, ziom żaden hajs ***j j***ć zastój nie po to robie rap tu. " Adam Ostrowski O.S.T.R. |
pon, 16 sie 2010 - 23:02
|
|
|
OFFLINE Moderator Postów: 715Dołączył: śro, 02 sie 06 |
2 minuty. Regulamin to regulamin.
-------------------- |
śro, 18 sie 2010 - 00:58
|
|
|
OFFLINE Administrator Postów: 3,093Dołączył: nie, 22 sty 06 |
EvulFarmer. Rzeczywiście w Twoim przypadku (niewielkie spóźnienie) mogłem może dopuścić fotkę ale postanowiłem jednak tu nie robić wyjątków. Zdecydowałem się na odrzucenie ze względu na dwie rzeczy. Długi czas na zgłaszanie fotek i co było najistotniejsze w podejmowanej decyzji - konkurs jest cykliczny więc spokojnie będziesz mógł ta sama fotkę zgłosić w kolejnym konkursie. Nagrody będą również atrakcyjne
-------------------- Pozdrawiam, Roman.
---------------------------------------------------- WWW.FLYTRAP.PL ---------------------------------------------------- POSZUKUJĘ OSÓB DO TWORZENIA BAZ DANYCH ROSICZEK I PŁYWACZY! |
śro, 18 sie 2010 - 00:59
|
|
|
W bierzącym konkursie nagroda jest zestaw dwóch kapturnic od Bartosza Moslera (Wildnature):
S. hybride: oraz S. purpurea: Dodatkowo ode mnie zwycięzca otrzyma pakiet nasion darlingtonii. Sponsorem nagród w obecnej edycji jest: Zapraszam do zapoznania się z oferta firmy! -------------------- Pozdrawiam, Roman.
---------------------------------------------------- WWW.FLYTRAP.PL ---------------------------------------------------- POSZUKUJĘ OSÓB DO TWORZENIA BAZ DANYCH ROSICZEK I PŁYWACZY! |
śro, 18 sie 2010 - 11:18
|
|
|
OFFLINE Forumowicz Postów: 385Dołączył: czw, 09 lip 09 |
a szkoda bo chcialem sprobowac wygrac te nasiona i kaptura :X
-------------------- "Dopóki mam siłe to trwam tu,
dopóki nie zginę dam rap swój nie kupi mnie, ziom żaden hajs ***j j***ć zastój nie po to robie rap tu. " Adam Ostrowski O.S.T.R. |
śro, 18 sie 2010 - 12:41
|
|
|
Co by się nie zrażać do konkursu i regulaminu oraz jego egzekwowania oraz dla zachęty pakiet nasion wyślę gratis
Podaj adres na PW. Ps. Więcej gratisów w tej chwili nie przewiduję -------------------- Pozdrawiam, Roman.
pią, 27 sie 2010 - 00:00
|
|
|
W bierzącym konkursie nagroda jest zestaw dwóch kapturnic od Bartosza Moslera (Wildnature): S. hybride: oraz S. purpurea: Dodatkowo ode mnie zwycięzca otrzyma pakiet nasion darlingtonii. Sponsorem nagród w obecnej edycji jest: Zapraszam do zapoznania się z oferta firmy! -------------------- Pozdrawiam, Roman.
pon, 30 sie 2010 - 23:08
|
|
|
-------------------- Pozdrawiam, Roman.
![]() ![]() |
|
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 luty 2012 - 04:20 |