![]() ![]() |
nie, 16 gru 2007 - 17:21
|
|
|
ONLINE Administrator Postów: 3,291Dołączył: nie, 22 sty 06 |
Doświadczeni hodowcy roślin owadożernych z pewnością pamiętają stronę internetową owadozerne.pl (bio.binertia.com). WWW.FLYTRAP.PL jest jej odmłodzoną i zaktualizowaną wersją.
Strona jest w trakcie budowy dlatego prosimy traktować obecną wersję witryny jako wersję "beta". Wszelkie błędy techniczne, redaktorskie, sugestie i pomysły prosimy kierować do redaktorów strony. Ułatwi nam to usunięcie błędów lub pomoże usprawnić funkcjonalność witryny. Zapraszamy do lektury. Marrom, Turim -------------------- Pozdrawiam, Roman.
---------------------------------------------------- WWW.FLYTRAP.PL ---------------------------------------------------- POSZUKUJĘ OSÓB DO TWORZENIA BAZ DANYCH ROSICZEK I PŁYWACZY! |
nie, 16 gru 2007 - 21:48
|
|
|
OFFLINE Forumowicz Postów: 15Dołączył: nie, 29 lip 07 |
DOBRE!!!!
podoba mi się świetna robota |
pon, 17 gru 2007 - 10:08
|
|
|
OFFLINE Forumowicz Postów: 93Dołączył: wto, 27 mar 07 |
Wlasnie mnie ciekawilo czemu tamta strona sie nie rozwija.
Musze przyznac ze ta jest lepsza. Swietlista taka. -------------------- |
pon, 17 gru 2007 - 13:06
|
|
|
OFFLINE Forumowicz Postów: 254Dołączył: nie, 27 maj 07 |
Kto jest administratorem tej strony??(FAJOWA STRONA: ) )
|
pon, 17 gru 2007 - 13:16
|
|
|
OFFLINE Dołączył: pon, 02 paź 06 |
admin:
Marrom redakcja : Marrom Turim Dega ( tcp ) -------------------- |
pon, 17 gru 2007 - 14:51
|
|
|
Funkcję adminów pełnią też Turim i Dega ( tcp ). Konstruowaniem strony i przenoszeniem artykułów zajmowałem się sam (pozostali na razie do stycznia mają ograniczony dostęp do internetu). Z tegoż samego powodu chwilowo administrację prowadzę samodzielnie.
Nowe artykuły pojawią się dopiero po połowie stycznia. W chwili obecnej nie mam za wiele czasu i tylko nanoszę najpilniejsze poprawki. Obecnie będę starał poprawić czytelność spisu stron www, katalogów artykułów. Warto by było wzbogacić artykuły o zdjęcia i ciekawe rysunki (niestety rysownikiem jestem kiepskim). Gdyby ktoś miał ciekawe linki do stron prosił bym o przesłanie takowych na moje pw. Ps. Zapraszam do współpracy:) Ten post edytował marrom pon, 17 gru 2007 - 14:58 -------------------- Pozdrawiam, Roman.
---------------------------------------------------- WWW.FLYTRAP.PL ---------------------------------------------------- POSZUKUJĘ OSÓB DO TWORZENIA BAZ DANYCH ROSICZEK I PŁYWACZY! |
śro, 19 gru 2007 - 22:26
|
|
|
OFFLINE Forumowicz Postów: 96Dołączył: wto, 20 mar 07 |
marrom myślę że gdybyś mi podrzucił materiały (opisy, foto) tego co cię interesuje to mógłbym porobić szkice/rysunki i przesłać skany
-------------------- |
śro, 30 sty 2008 - 00:02
|
|
|
Witam
Od otwarcia witryny www.flytrap.pl w grudniu trwały prace nad poprawieniem funkcjonalności strony. Jedne z bardziej widocznych zmian to możliwość prenumeraty newslettera witryny oraz system zakładkowy w artykułach. Oczywiście na tym się nie zatrzymamy i sukcesywnie będziemy poprawiać funkcjonalność strony. Kolejnymi nowością jest dział Technika wspierany redakcyjnie przez Bartka Trelę. Zdecydował się na republikację swoich artykułów znanych z forów poświęconych roślinom owadożernym. Pierwsze opublikowane artykuły to: * System zraszający do terrarium - http://www.flytrap.pl/content/view/83/85/ * Kolumna do demineralizacji wody z wykorzystaniem żywic jonowymiennych - http://www.flytrap.pl/content/view/81/86/ Myślę, że w niedługim czasie pojawią się kolejne ciekawe i pomocne artykuły w wymienionym dziale. Kolejne dwa nowe artykuły to: * Fizjologia spoczynku roślin - http://www.flytrap.pl/content/view/73/90/ * Zastosowanie jonitów do uzdatniania wody na cele hodowli roślin owadożernych - http://www.flytrap.pl/content/view/87/85/ Kolejne artykuły i zmiany w przygotowaniu. Pozdrawiam i zaparzam do lektury. PS. Dziękujemy wszystkim osobom za sugestie co do treści artykułów oraz za informacje na temat błędów na stronie. -------------------- Pozdrawiam, Roman.
pią, 14 mar 2008 - 23:27
|
|
|
Witam ponownie.
W serwisie flytrap.pl dodano kilka, myślę, że przydatnych, skryptów:
Zapraszam do ich użytkowania -------------------- Pozdrawiam, Roman.
sob, 15 mar 2008 - 09:39
|
|
|
OFFLINE Zasłużony Postów: 1,964Dołączył: pon, 06 lut 06 |
Kawał dorbrej roboty. Moje poczatki wiadomości brały sie z powszedniej wersji strony.
-------------------- |
sob, 15 mar 2008 - 09:46
|
|
|
OFFLINE Zasłużony Postów: 246Dołączył: pią, 27 paź 06 |
Kawał dorbrej roboty. Moje poczatki wiadomości brały sie z powszedniej wersji strony. Super ta identyfikacja problemu, ale może w tym wyskakującym okienku podać od razu jakiś link do porad w stylu ---> tu masz dyskusję, spróbuj tego :-) Brawa za kreatywność. -------------------- Dość nieaktualny listek roślin
"Nie mógł się nacieszyć, obracając raz po raz w rękach doniczkę, gdzie kołysała się ta ekstrawagancja flory." |
sob, 15 mar 2008 - 10:01
|
|
|
Skrypt z identyfikacją akurat akurat został przeniesiony ze starej strony. Został tylko odrobinę odświeżony.
Jeśli chodzi o link odsyłający - dobra propozycja. Pomyślę jeszcze nad nią i z pewnością wdrożę. W chwili obecnej "na warsztacie" są inne artykuły więc zajmę się tym później. Dzięki Koma za celną podpowiedź. -------------------- Pozdrawiam, Roman.
pon, 14 kwi 2008 - 12:19
|
|
|
OFFLINE Forumowicz Postów: 183Dołączył: wto, 27 mar 07 |
Bardzo dobra strona, super artykuły, dobrze napisane. Wiele sie mozna nauczyc. Wydrukowalem juz chyba wszystkie artykuły i z niecierpliwoscia czekam na nastepne. Jeszcze raz brawo dla tworcow i oby tak dalej.
Ten post edytował PioFer pon, 14 kwi 2008 - 12:19 -------------------- |
pon, 14 kwi 2008 - 14:35
|
|
|
OFFLINE Forumowicz Postów: 122Dołączył: sob, 19 maj 07 |
Świetna strona...życzę powodzenia w dalszej pracy.
-------------------- |
śro, 23 kwi 2008 - 18:24
|
|
|
Cieszę się, że artykuły są pomocne. Niektóre wymagają aktualizacji ale to w swoim czasie.
Na dniach ukażą sie nowe artykuły. Obecnie jestem zajęty i nie mam kiedy je dokończyć ale jestem dobrej myśli. W poczekalni są również artykuły innych autorów. Jeśli macie jakieś szczególne tematy które warte były by poruszenia , proszę dać znać. Jeśli temat będzie ciekawy i będziemy w stanie napisać więcej niż kilka słów z pewnością poruszymy dane zagadnienie. -------------------- Pozdrawiam, Roman.
![]() ![]() |
|
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: wtorek, 22 maj 2012 - 13:47 |