![]() ![]() |
pią, 19 sie 2011 - 00:41
|
|
|
OFFLINE Fundator Postów: 122Dołączył: pon, 18 cze 07 |
Tradycyjnie już serdecznie zapraszam na targi Zoo-botanica 2011, które w tym roku odbędą się w dniach 2-4 września. Tym razem z powodu remontu Hali Stulecia impreza odbędzie się w Centrum IASE w kompleksie Hali Stulecia. Ta prestiżowa impreza od wielu lat gromadzi w jednym miejscu dużą ilość firm, hodowców i amatorów z branż zoologicznych i ogrodniczych.
Uwaga ! W tym roku przewidujemy specjalne promocje przygotowane specjalnie na targi! Szczegółowe informacje pojawią się na około tydzień przed targami. Ponadto w niedzielę o godzinie 14 zostanie przedstawiona krótka prelekcja dotycząca odpowiedniej uprawy roślin mięsożernych w warunkach domowych. Godziny otwarcia - 10:00-18:00. Cena biletu - normalny 17 zł, ulgowy 12 zł. Dokładny adres : Hala Stulecia (dawniej Ludowa) ul. Wystawowa 1, Wrocław Więcej informacji o targach na stronie organizatora : http://www.wigor-targi.com/targi,462,ZOO-BOTANICA+2011.html |
pią, 19 sie 2011 - 01:30
|
|
|
OFFLINE Forumowicz Postów: 49Dołączył: nie, 31 lip 11 |
będę
-------------------- |
pią, 19 sie 2011 - 07:45
|
|
|
OFFLINE Forumowicz Postów: 482Dołączył: wto, 07 lis 06 |
-------------------- |
pią, 26 sie 2011 - 17:07
|
|
|
OFFLINE Forumowicz Postów: 164Dołączył: nie, 16 maj 10 |
Ja również będę, wiadomo już na co i jakie będą promocje?
-------------------- |
sob, 27 sie 2011 - 00:36
|
|
|
Jak Mateusz wróci z wyjazdu to ustalimy
Na pewno będzie dużo roślin, oraz sporo promocji na kapturnice i rosiczki, może i jakieś muchołówki się załapią |
sob, 27 sie 2011 - 00:55
|
|
|
mile zaskoczyłaby mnie promocja na Heliamphore Midoxa
Ten post edytował Karol sob, 27 sie 2011 - 00:56 -------------------- |
nie, 28 sie 2011 - 00:25
|
|
|
Przedstawiam Wam obiecane promocje :
Drosera : aliciae, spatulata, nidiformis dorosłe po 2 zł Capensis i capensis Albino duże za zeta Drosera madagascariensis i venusta średnie po 4 zł Muchołówki Red-green 6 cm po 8 zł Muchołówki Red-green i regular 3 cm tylko po 3 zł Ponadto możliwe rabaty na kępkowe rosiczki tropikalne. To tyle jak chodzi o rośliny z mojej szklarni Zapraszam również na krótką prelekcję pt. "Fenomen roślin mięsożernych w domowych uprawach" w niedzielę 4 września o 13. Odbędzie się ona w sali konferencyjnej, bądź w strefie prezentacji nowości. Uprzedzam, że tematyka przygotowana bardziej pod początkujących Do zobaczenia za niecały tydzień |
nie, 28 sie 2011 - 20:48
|
|
|
OFFLINE Fundator Postów: 100Dołączył: pon, 23 kwi 07 |
Na pewno będziemy mieć taki "kosz" z przecenionymi kapturnicami, można już teraz zarezerwować te, które zostały zamieszczone w ofercie wyprzedażowej na forum. Oczywiście z racji odbioru osobistego na giełdzie przysługuje -20% ceny tych kapturnic. Jednakże przewiduję dużo więcej promocji, o czym będzie można się przekonać na miejscu. Na duże helki x Midoxa mogę zrobić małą obniżkę z 35zł na 30zł , będzie też parę tańszych, z powodu np. 'uszkodzonego liścia'
Pozdrawiam |
nie, 28 sie 2011 - 22:26
|
|
|
OFFLINE Forumowicz Postów: 164Dołączył: nie, 16 maj 10 |
Od kiedy handlujecie? Nie wyprzedacie wszystkiego do soboty
-------------------- |
nie, 28 sie 2011 - 22:34
|
|
|
Jesteśmy na targach od piątku rano
I mała prośba - proszę nie powtarzać błędu niektórych z Warszawy i mówić że z forum, bo dzięki temu może będziemy kojarzyć w przyszłości |
pon, 29 sie 2011 - 23:59
|
|
|
OFFLINE Administrator Postów: 3,291Dołączył: nie, 22 sty 06 |
I mała prośba - proszę nie powtarzać błędu niektórych z Warszawy i mówić że z forum, bo dzięki temu może będziemy kojarzyć w przyszłości Dokładnie tak. Nie bać się! -------------------- Pozdrawiam, Roman.
---------------------------------------------------- WWW.FLYTRAP.PL ---------------------------------------------------- POSZUKUJĘ OSÓB DO TWORZENIA BAZ DANYCH ROSICZEK I PŁYWACZY! |
sob, 03 wrz 2011 - 22:45
|
|
|
OFFLINE Administrator Postów: 3,291Dołączył: nie, 22 sty 06 |
Byłem, zobaczyłem polecam. Generalnie to targi więc większość wystawców "w garniturkach". Jednak impreza warta uwagi.
Na piętrze Albert, Mateusz (czyli Carnisana). Miło było się spotkać z nimi i wymienić kilka zdań. Poniżej kilka fotek z ich boksu. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Od lewej: Roman (Marrom), Albert (Alberciarz), Mateusz (Nwankwo). Ps. To nie ja taki mały ale oni tacy chowani na drożdżach Ps. 2 Piękne kapturki. Szczerze polecam. Sam wyniosłem od nich kilka siatek kapturów -------------------- Pozdrawiam, Roman.
---------------------------------------------------- WWW.FLYTRAP.PL ---------------------------------------------------- POSZUKUJĘ OSÓB DO TWORZENIA BAZ DANYCH ROSICZEK I PŁYWACZY! |
sob, 03 wrz 2011 - 23:20
|
|
|
Nam również miło było poznać Romana, jak również kilku forumowiczów którzy zawitali na targi (choć przyznam, że z niektórych trzeba siłą wyciągać żeby się przyznali, że są z forum
Zapraszamy jutro na ostatni dzień targów oraz na prelekcję o godz. 13 |
sob, 03 wrz 2011 - 23:26
|
|
|
OFFLINE Zasłużony Postów: 545Dołączył: pon, 19 mar 07 |
CYTAT (choć przyznam, że z niektórych trzeba siłą wyciągać żeby się przyznali, że są z forum Jak zwykle -------------------- |
nie, 04 wrz 2011 - 00:05
|
|
|
jutro wpadnę z kumplem, szykujcie kawę :-D
-------------------- |
![]() ![]() |
|
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 23 maj 2012 - 06:43 |