szymon221 0 Napisano 29 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2020 Cześć. Od początku jak zobaczyłem inne torfowiska, uznałem że również muszę mieć coś takiego u siebie. Dzisiaj, nie mogąc już dłużej czekać zacząłem kopać. Wymiary to blisko 125x200 cm. Torfowisko zmieści ok. 700 litrów ziemii. Posiadam aktualnie jedynie 300l więc mam prośbę. Czy wie ktoś może gdzie kupię tanio koło 300l torfu? Tak żeby z wysyłką wyszło do 90-100zł. Jeśli ktoś wie to bardzo proszę o podanie linka lub strony internetowej. Dodaje również foto z dzisiejszej pracy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cephalotus 0 Napisano 29 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2020 Sama wysyłka ze względu na gabaryt będzie kosztować więcej. Lepiej w pobliskim markecie znaleźć torf i ten gorszej jakości dać na dno, a lepszy na wierzch. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Styq 0 Napisano 29 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2020 Baloty 250l najtańsza opcja, jak byś miał gdzieś w pobliżu. Jak nie to pozostają worki po 80l. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon221 0 Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2020 Pierwszy etap pracy za mną. Stworzyłem dwa baseny. W mniejszym znajdować się będzie enkiant dzwonkowaty. Całość oprócz głównego zbiornika będzie obsypana korą. Dodaje zdjcia z pracy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi