jkwiatek Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 (edytowane) Po rozmowie z paulo09 powstał pomysł aby zorganizować jakieś spotkanie hodowców roślin owadożernych. Spotkanie odbyło by sie w następny weekend lub jeszcze w następny czyli (17.05 lub 24.05). ( zależne od wystawy) Miejsce - Prawdopodobnie wystawa roślin owadożernych Godzina- 10 Piszcie co i jak Wam pasuje Beda : Morlok kamil.sagan jkwiatek Paulo09 Gawien dran01 kos1a Ogrodnik1992 masiol90 Pogrubieni sa ci którzy powiedzieli ze przyjdą Na czerwono sa Ci którzy może wpadną ZAPRASZAM wszystkich serdecznie na spotkanie. (również z innych województw ) Pisac kto jeszcze wpada Edytowane 12 Maja 2008 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 W wawie ma być zorganizowana wystawa owadożerów na terenie ogrodu botanicznego więc myśle ,że dobrze by było się tam spotkać:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 W wawie ma być zorganizowana wystawa owadożerów na terenie ogrodu botanicznego więc myśle ,że dobrze by było się tam spotkać:-) Bardzo dobry pomysł Czekam na dalsze info co do wystawy. Zapraszam wszystkich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Jak bym coś wyszpącił to 24 może bym pojechał bo 17 to nie ma takiej opcji bo mam mecz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 to ja też przyjde. tylko ze jeżeli spotkanie ma byc w weekend za tydzien to bardziej pasuje mi w niedziele. w sobote wystawiam swoje rosliny na dniach sggw. jak ktos chce obejrzec zapraszam, chociaz na pewno nie bedzie tyle, i takich ladnych jak na wystawie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Mi też bardziej pasuje niedziela ale i sobotą nie pogardzę. Napiszcie więcej szczegółów co do tej wystawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 (edytowane) Wystawa będzie w ogrodzie botanicznym w wawce od godz 10 do 17 w sobotę ( chyba 17.05) Lukasz ma napisać później na forum Morlok- mam rozumieć ze wpadasz? Edytowane 11 Maja 2008 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 No jasne, że tak (nie wiem co dalej napisać w tym poście ale gdybym zostawił samo "tak" to było by za krótko). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Bede na 99 % Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Moze ja bym mugl wpasc ale jak bym przyjechal to bym niewiedzial gdzie isc bo nie orietuje sie zabardzo w WAWIE bo troche drogi jest z Bialegostoku :/ to wiec jagby ktos mogl wpasc po mnie na PKP to bylo by spoko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 Oczywiście jak ktoś przyjedzie na centralny to mogę wpaść po niego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 (edytowane) hehe czyli gdzie o 5 rano musial bym wyjechac najpuzniej jkawiatek po obserwoje jak cos ten post i dam znac Edytowane 11 Maja 2008 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Ja wpadam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 A wie ktoś czy będzie można torf kupić ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 A wie ktoś czy będzie można torf kupić ? I muchołówkę (Jeśli ktoś się orientuje to za ile można kupić dużą muchołówkę ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi