franek Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Nie wiem jak walczyć z pleśnią, a w doniczce z moją muchołówką jest jej pełno Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 # http://rosliny-owadozerne.pl/forum/index.p...;highlite=plesn Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 ja proponuję użyć środek TOPSIN M 500 SC -dostępny w każdym ogrodniczym.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek Napisano 19 Maja 2008 Autor Share Napisano 19 Maja 2008 jak się to stosuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Podał Ci jkwiatek link do miejsca gdzie napewno znajdziesz potzrebne info ... To tylko dwie strony ... niewiele ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 jak się to stosuje Do Topsinu będzie dołączona instrukcja, postępuj dokładnie według niej. Dodam jeszcze, że częste wietrzenie i bezpośrednie słońce przeciwdziała powstawaniu pleśni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek Napisano 19 Maja 2008 Autor Share Napisano 19 Maja 2008 A oprócz tych środków i sposobów są jeszcze jakieś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Przesadzenie , usunięcie plesni pęsetką , usunięcie plesni i wysywanie zwirku , albo zamiast zwirku mech , zwiekszyc przepływ powietrze (wietrzenie) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi