d0b3kk Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Witam, Zakupilem przedmiot na allegro - pieniadze wplacilem w ostatni czwartek a przelew do sprzedajacego jeszcze nie dotarl - jest taka mozliwosc czy sprzedajacy poprostu sciemnia? Czyja to moze byc wina? Jak to naprawic? Isc poprostu na poczte i sie wypytywac? Chcialem potwierdzic, ze dane do przelewu jak i samo konto bankowe sa dobre - piec razy sprawdzane i potwierdzone przez sprzedajacego ze to sa TE DANE. Prosze powiedzcie mi co mam robic... A i jak cos kopie przelewu mam ciagle zachowana... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Isc poprostu na poczte i sie wypytywac? przelewy robione poczta czesto dochodza po tygodniu lub dluzej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 Przynajmniej to mnie przytrzymalo na duchu aczkolwiek i tak jestem zaniepokojony bo nigdy tak nie mialem... Dzieki wielkie Mucholowka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Masz potwierdzenie zapłaty? Jak tak to się nie przejmuj.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 To jest poczta polska- czasem paczka dojdzie następnego dnia, czasem za tydzień lub dwa. Do mnie też teraz przelew od poniedziałku idzie i coś nie dochodzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Jeśli sprzedawca jest w gorącej wodzie kąpany to możesz mu pokazać skan potwierdzenia wpłaty. Ale w większości przypadków wystarczy powiedzieć "poczta polska" i oni to rozumieją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 8 Lutego 2009 Autor Share Napisano 8 Lutego 2009 Ok, dzieki wszystkim.. Chlopaki tutaj i na shoutbox'ie mi wszystko wytlumaczyli - do zamkniecia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi