Skocz do zawartości

W Czym Sie Specjalizujesz

wojtek0018

Zaznacz w czym sie specjalizujesz  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

jak dla mnie bezsensowana bo wiekszosc nie ma sprofilowanej uprawy. Do tego nie wiem czy rozumiec pytanie jakich roslin masz najwiecej czy z jakiej grupy masz najciekawsze okazy ...

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwna ankieta..... 4 osoby specjalizują się w pigmejkach a na forum jest jedna osoba która ma więcej pigmejek niż pozostałych roślin. Tak samo Cephalotusy i Darlingtonie (?) o jakiej specjalizacji mowa bo w Polsce nie widziałem kogoś z innym Cephalotusem i Darlingtonią niż te zwykłe (chyba wiadomo o co chodzi).

Dodatkowo co to za specjalizacja jak się ma jednego Cepha.

P.S. Ja nie oddam głosu. Wszystko widać w listach roślin. Jak ktoś chce sprawdzić jakąś osobę to może zerknąć do niej.

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwna ankieta..... 4 osoby specjalizują się w pigmejkach a na forum jest jedna osoba która ma więcej pigmejek niż pozostałych roślin. Tak samo Cephalotusy i Darlingtonie (?) o jakiej specjalizacji mowa bo w Polsce nie widziałem kogoś z innym Cephalotusem i Darlingtonią niż te zwykłe (chyba wiadomo o co chodzi).

Dodatkowo co to za specjalizacja jak się ma jednego Cepha.

P.S. Ja nie oddam głosu. Wszystko widać w listach roślin. Jak ktoś chce sprawdzić jakąś osobę to może zerknąć do niej.

Chyba nie wiesz jaki cel miała ta ankieta wacko

Poprostu moze ktoś mieć np. 100 muchołówek a specjalizuje się w kapturnicach poprostu komu łatwiej jaką roślinke sie hoduje się hoduje

Specjalizować sie to nie znaczy mieć tego mnostwo(w przypadku roslin owadozernych)

widać że musze modom tłumaczyć

Odnośnik do odpowiedzi

No musisz, bo myslisz zupełnie inaczej niz ja - specjalizowac się w czymś w moim odczuciu znaczy zajmowac się czyms więcej niż czymś innym, lepiej znac się na tym czymś, czyli właśnie mieć wyprofilowaną hodowlę na tą grupe roślin. Nie wiem jak mozna specjalizowac sie w hodowli kapturnic nie hodując ich.

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie wiesz jaki cel miała ta ankieta wacko

Poprostu moze ktoś mieć np. 100 muchołówek a specjalizuje się w kapturnicach poprostu komu łatwiej jaką roślinke sie hoduje się hoduje

Specjalizować sie to nie znaczy mieć tego mnostwo(w przypadku roslin owadozernych)

widać że musze modom tłumaczyć

jakbys chciał wiedziec to mod też jest człowiekiem a nie wszystkowiedzącym stworzeniem on też może niezrozumiec ja też na początku nieskumałem <_< dokładnie tak jak powiedziała szamanka ja też myslałem że o to chodzi w tym temacie czyli byc wyspecjalizowanym w danej grupie roslin

Edytowane przez sacik
Odnośnik do odpowiedzi

No tak ale wg. mnie specjalizować to znaczy mieć duzą wiedze o tym i oczywiście hodować te roslinkę

zredaguje może wypowiedz pk

myslisz że jezeli mam kilka roznych roslin to sie we wszstkich specjalizuje mi chodzi o to :jak np mam muchołówke rosiczke i helke to nie znaczy że w nich wszystkich się specjalizuje bo mogę sie tylko specjalizować w helkach a potem sobie kupić rosiczke i muchołówke(by zobaczyć co to za roślinka)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.