Bartek_ Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie w hodowli tej kapturnicy to proszony jest aby pisał o niej wszystko co wie Czytałem że potrzeba na nią CITES Za informacje będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie w hodowli tej kapturnicy to proszony jest aby pisał o niej wszystko co wie Czytałem że potrzeba na nią CITES Za informacje będę bardzo wdzięczny. potrzebne Ci CITES jak dziura w moście roślinę kupisz pewnie spokojnie u Davida. O uprawie raczej nie ma się co rozpisywać. Wy[beeep]zy że przeczytasz faq dotyczące kapturnic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Sarracenia minor var. okefenokeensis Velikost : 30 - 50 cm Popis : Cena : 190 Kč Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 mam ta kapturnice, uprawa jak u innych kapturnic.kupilem ja podczas importu z sarracenia.cz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Aha no to fajnie że nie wymaga żadnych specjalnych warunków. Dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi