Radzyminiak 0 Zgłoś Napisano 14 Września 2018 Witam i kłaniam się. Nie, nie mam żadnej rośliny i w temacie jestem zielony jak one same, więc postanowiłem poszerzyć swoją wiedzę zanim takową nabędę ?. Z racji że jestem raczej „nie-nowoczesny” z góry przepraszam i proszę o wyrozumiałość za moje gafy na forum. Pozdrawiam Radzyminiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sbmejki2 0 Zgłoś Napisano 25 Września 2018 Witam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sokpiwny2 0 Zgłoś Napisano 25 Września 2018 Witam wszystkich na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakiseo1 0 Zgłoś Napisano 26 Września 2018 Witam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smrtphstry1 0 Zgłoś Napisano 27 Września 2018 Witam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikejszyn4 0 Zgłoś Napisano 27 Września 2018 Witam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach