evulFarmer Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 (edytowane) Witam, mam zagwozdke ktora przestawiam wam na fotach u mojej reinwardtiany. Jesli ktos ma pomysl co to moze byc to slucham. Edytowane 22 Listopada 2009 przez evulFarmer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 (edytowane) Prawdopodobnie szykuje Ci się druga roślina albo tak jak mówi Twargor to normalny liść. Mógłbyś zrobić fotkę pod innym kątem ? Edytowane 22 Listopada 2009 przez tomislav1ster Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 To kolejny lisc. Czesto mi sie to zdarza m.in u emmerenae czy coccinea tylko czy to cos wyrasta ze stozka (gdzies z liscia) czy z boku lodygi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Dla mnie również to po prostu młody listek i tyle. Nie jest to drugi stożek wzrostu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 22 Listopada 2009 Autor Share Napisano 22 Listopada 2009 to wyrasta ze stozka zdziwilo mnie to i nie bylem pewny czy to jest nowy lisc bo nowe przeciez odwijaja sie z tego ktory sie rozwija. Niestety nie mam juz jak zrobic fotki bo zapakowalem rosline do terra i znow zeby wyjac musialaby to byc cala oparacja mam kilka fotek ale za duzo sie nie roznia. Nie ma problemu zebym dodal takze jak znajde chwile czasu to dorzuce ile sie da. Dzieki za odpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Jezeli to wyrasta z nowego liscia to jest to na 100% nowy listek. Nie wiem co jest tego przyczyna ale mi zdarza sie to dosc czesto. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi