mateo57 Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 witam oto moje prawie w pełni skończone terrarium ( prawie , ponieważ system logo jeszcze będzie ale to nie zmieni efektu wewnętrznego) Terrarium kosztowało mnie dośc sporo ale opłacało się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Tło z tyłu jest wsiowe. Nad fogger daj wiatraczek - rozrzuci mgłe po całym terra, tak, że nie będzie widać roślin nawet (chociaż zalezy jaki efekt chcesz osiągnąć) Ogółem spoko terra, podoba mi się, nie zrobiłeś tego błędu co ja i wziąłeś pionowe. Jakie ma wymiary? Co tam masz za światełko? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Wszystko fajnie, tylko błagam, zmień tło, to nie akwarium z rybkami . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Zamiescil bys konkretne dane one sie ludziom czasem przydają jakie oświetlenie + koszty itp Widze ze wszyscy kupujecie te gotowce ja tam wole zawsze od szklarza robione na wymiar jaki mi psauje ale ogólnie spore wiec dobrze ! tylko nie wrzucaj tam wiecej roslin. W takim palaudarium to conajwyzej powinno byc 6 dzbanków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Jakie wymiary ma terarium ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo57 Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 terrarium robiłem na wymiar wszystkie koszty i wymiary podane są tu http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...st=0#entry88825 oświetlenie jakie kupiłem Świetlówka 1: 18W PHILIPS Aquarelle 10000K 59 cm Świetlówka 2: 18W PHILIPS 865 6500K 59 cm wyszło mnie troche taniej bo tata miał statecznik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Moim zdaniem za słabe świetlówki, lepsze by były T5 24W i to ze 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Swiatlo faktycznie troche slabe ale powinno wystarczyc, ale i moga byc problemy. Sam mam (ale dla nizinnych) 2*18w T8 i styka ale im wiecej tym lepiej !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi