maklerw Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Ponieważ dostałem dziś pierwsze życzenia więc je zamieszczam dla ciekawości z czplants Swoją droga życze wam wszystkim aby kolekcje się powiększały a rośliny rozrastały. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 To i ja podepnę się w temacie z życzeniami. Z okazji Świąt i zbliżającego się Nowego Roku życzę Wam wszystkim wszystkiego co najlepsze, zdrowia i pomyślności w życiu osobistym oraz sukcesów hodowlanych i wymarzonych gatunków w waszych kolekcjach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Wesołych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Ja wam życzę wszystkiego tego co inni, tyle że szczerze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Wszystkiego naj naj njalpeszego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 a ja wam życze wesołych i pogodnych świąt sukcesów w hodowli zdrowia i wszyskiego naj naj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Wesolych, smacznych potraw jak i szczęścia w nowym roku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Rodzinnych swiąt i oby w nowym roku wszystkie capensisy zamieniły się w rosolistniki a ventraty w jambany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2009 To teraz życzenia na ten nowy rok Aby najlepszy dzień tego roku był najgorszym w 2010 Oraz aby następne kielkiszki do szampana wyglądały tak : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Najlepszego w 2010 roku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Najlepszego dla Was wszystkich w 2010 r. Dobrej zabawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 dużo szczęscia i radosci w nowym roku sukcesów w hodowli i i udanej imprezy do rana i na koniec... SZCZĘSLIWEGO NOWEGO 2010 ROKU Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 podłączam się pod życzenia wszystkiego najlepszego w nowym roku dla forumowiczów;) pijcie pijcie coby nam rosliny rosly szybko ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 A ja życzę Wam szampańskiej zabawy i "wyrozumiałego" noworocznego kaca po szampanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 To i ja również życzę wszystkim, aby ten nowy 2010 rok przyniósł wam więcej szczęścia, zdrowia no i przede wszystkim większych sukcesów w hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi