wild Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Witam zakupiłem ostanio taką muchołowke niestety bez opisu może ktoś wie co to za odmiana.. Edytowane 29 Grudnia 2009 przez wild Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Muchołówek nie można identyfikować w zimie. Ponieważ z racji skąpej ilości światła, może się roślina dziwnie wybarwiać, ponadto zdjęcie słabej jakości. Ale jeżeli nie kupiłeś tej rośliny w zagranicznym sklepie ani od pewnego sprzedawcy to jest to pewnie odmiana Royal Red. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2009 rozumiem a kupiłem od mlodego chłopaka z allegro niestety sam nie wiedział co to za odmiana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2009 lepsza fotka to ta z lewej chodz co do tej z prawej tez nie jestem pewien Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukotus Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 a ta muchołówka po lewej to nie za bardzo przysypana? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Royal Red. Jak na tą porę roku nawet nieźle trzyma kolor. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Na bank nie jesto to red dragon. Royal red też bym jej nie nazwał. Pozostałbym przy "muchołówka marki muchołówka", możesz jej dać imię. Jeśli nie znasz pochodzenia, to pewnie jest to jakiś tam czerwony klon. Mówiąc, że to Royal Red robimy jeszcze większy bnałagan niż jest w tej chwili. Ta sprawa była poruszana pare razy na forum, myślę, że Paweł powinien się wypowiedzieć, bo wydaje się tu być dość kompetentny. Takie jest moje zdanie.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi