BlachaSk8 Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 (edytowane) Witam! Wraz z Zielonym rozmyślaliśmy nad spotkaniem hodowców roślin owadożernych z Poznania i okolic w celu poznania się, podzielenia doświadczeniami hodowlanymi i generalnie żeby sobie pogadać . Proponowana godzina i miejsce: 20 stycznia 2010(tj. środa) Wejście do starego browaru od strony przystanku tramwajowego "półwiejska" ok godziny 13:00(+/- 10min), gdy wszyscy dotrą wybierzemy się ekipą do puby, kawiarni bądź innego fajnego miejsca (to się jeszcze obmyśli na miejscu). Kto się pisze na ten pomysł? Proszę pisać kto chętny w temacie albo na PW. Jak na razie wiadomo że będzie: -Zielony -Krzysiek1991 -Paola (może) EDIT : Nastąpiła zmiana daty. Czy użytkownikom chętnym na meeting pasuję obecna data. PW albo w poście. Edytowane 17 Stycznia 2010 przez BlachaSk8 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Termin dla mnie nie do przyjęcia. W piątek 22 wyjeżdżam. W środe/czwartek mogę wbijać. /btw. jak sie zjawię to będzie pare darmowych roślinek z in-vitro dla każdego kto będzie D.nidiformis, sp.ayouan tepui, auriculata, burmanii... /co powiecie na wtorek o 18 na starym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Cześć, również możliwe, że się pojawię. Tylko musimy ustalić dobry termin. Jeżeli chodzi o dzień to obojętnie jaki, tylko w godzinach południowych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielony Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Zmiana daty, proszę obczaić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Mi pasuje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Jakby co będę w [beeep]iście zielonej kurtce. Do zoba! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi