Piotrek877 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Mam muchołówke od niedawna i wstawiłem ją do zimnego pomieszczenia ale nie wiem jak mam ją podlewać? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumas Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 zajrzyj do FAQ albo przeczytaj o zimowaniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek877 Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2010 Ale chciałem się dowiedzieć dokładniej jak wy to robicie z wasnego doświadczenia. Jakie macie najlepsze sposoby? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Podlewaj podobnie jak kwiaty domowe. Tak aby podłoże było lekko wilgotne. Sprawdzasz podłoże palcem i jeśli jest potrzeba podlewasz. Nie ma innego sposobu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi