Skocz do zawartości

Głosowanie - Roślina Miesiąca Luty 2010

Gawien

Głosowanie - Roślina Miesiąca Luty 2010  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Otwieram Ankietę na roślinę Lutego 2010.

Zdjęcia znajdują się w tym temacie:

Roślina Miesiąca - Luty 2010

Głosowanie potrwa do końca Lutego. Przypominam że nie można głosować na własne zdjęcie !

Zapraszam Wszystkich do głosowania. :) I dziękuje za całkiem sporą frekwencje :)

UWAGA !!

W związku z tym że trochę osób dziwi się na zdjęcie Hubu zwracając mi uwagę że jest poza terminem. Dzięki za czujność (wiem że nawet jak coś ominę przez przypadek , spostrzegawczy użytkownicy wyręczą mnie :)). Muszę przyznać się że też trochę się główkowałem nad tym zdjęciem twierdząc że jest wstawione za późno :) Jednak, trzeba mieć na uwadze że forum ma ten błąd że ustawia się zła strefa czasowa , i użytkownicy u których fotka Hubu jest wstawiona za późno , najprawdopodobniej mają przestawioną złą strefę czasową i mają godzinkę później :) Proszę sprawdzić -> u dołu po prawej stronie jest zegarek :) Odejmując te godzinę wychodzi że fotka wstawiona jest prawidłowo :)

Jedyne zdjęcie które się nie dostało to zdjęcie Maklerwa , które jest za duże (był to jednak też trochę mój błąd , bo powinienem kontrolować na bieżąco wstawiane zdjęcie , i przy ew. błędach korygować ... i zazwyczaj sprawdzałem rozmiary wcześniej co pozwalało mi powiadomić użytkownika wcześniej tak aby miał czas na zmianę rozmiaru zdjęcia)

Pozdrawiam jeszcze raz i dzięki za czujność :) Miłego głosowania! (a raczej oglądania świetnych zdjęć:)

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.