janoz52 Napisano 24 Marca 2010 Share Napisano 24 Marca 2010 Zacznę całą historię od początku... Więc w niedzielę, 28 lutego postanowiłem kupić u tego "zasłużonego" użytkownika nasionka rosiczek, 2 sadzonki muchołówki i trochę torfu. Za wszystko wyszło 51zł. We wtorek 2 marca doszedł przelew na konto owego usera. Piszę więc w środę: wysłałeś? Odpowiedź otrzymałem w czwartek: Nie bardzo z temperaturami bo jest na - i roślinki mogły by się "uszkodzić" Odezwij się w sobotę, wyślę w poniedziałek z gratisami. No więc piszę w tą sobotę, po tej rozmowie paczka miała być wysłana w poniedziałek. We wtorek czy w środę paczka była wysłana. Piszę do niego w czwartek czy mógłby pokazać mi skan wysyłki Odpowiedź otrzymuję bardzo szybko, w niedzielę 14 marca "skan z prio to nie za bardzo jest, jak nie dojdzie do środy to zwrócę pieniądze" Po tej wiadomości, dobra, nie pali mi się, poczekam. Piszę w środę, ładnie pięknie podaję dane do zwrotu. Pytam się: "kiedy wyślesz pieniądze" Odpowiada: " w piątek pewnie mi dojdzie przelew od klienta to wyślę w poniedziałek" Piszę w poniedziałek czy wyśle: "tak wyślę, ide z kapturnicami na pocztę, więc raczej wyślę" Od razu proszę też o skan przelewu. Piszę we wtorek co się dzieje, słuchaj klient nie wysłał chyba przelewu, nie oddzywa się. Po negocjacjach miał wysłać w środę przez pocztę, ponownie wspominam o skanie przelewu jak już wyśle Piszę dzisiaj, jego status: zaraz wracam, opis: będę później i tanie rośliny owadożerne na sprzedanie. Oczywiście nic nie odpisał. Aktualnie opis to "awaria komputera". Ale pomimo awarii jest na tym forum I cały czas jestem w kropce. Aukcja przeprowadzona przez "GG" bo wydawał się być zaufanym hodowcą. Co radzicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Podobny temat jest TUTAJ: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...amp;#entry91561 Obecny w związku z tym zamykam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi