Masiol Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 (edytowane) Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie hodowców roślin owadożernych w Warszawie, które odbędzie się 24 kwietnia br. Miejsce spotkania: przed Metrem Centrum, tzw. patelnia Godzina: 11:00 i ani minuty później W planie wizyta w sheesha barze, piwko i ew. bilard. Coś się do roboty znajdzie:). PEACE! Nr. telefonu, pod którym będzie się można ze mną skontaktować podam na kilka dni przed spotkaniem. Obecnie zadeklarowały się 4 osoby. Zapraszam! Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez masiol90 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 i tak wstepnie natrzaskany musze dodac iz mam nadzieje ze to o mnie mowa w akapicie zadeklarowany nr 4 ;P dodac jestem zobowiazany iż ostatnie spotkanie przebieglo w istnie podworkowym klimacie i mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie ;] oby pogoda dopisala i coby osob bylo wiecej. prosze o potwierdzenie obecnosci tym razem znow sie objawie na 100% wiec przybywac i pisac o obecnosci Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 26 Marca 2010 Autor Share Napisano 26 Marca 2010 (edytowane) SPOTKANIE PRZEŁOŻONE NA ZA TYDZIEŃ, TJ. 24.04.2010. Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez masiol90 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2010 up Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi