Josyn Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Witajcie, Każdy kto ma conajmniej jedną kapturnice purpurową na zewnątrz prawdopodobnie zauwazył, że uschniete liscie, ktore obcinamy maja w srodku nadal wodę z rozcieńczonymi robalami. Myślicie, ze warto przelewac ten 'soczek' do innych, zywych kielichow? Czyste składniczki w płynie pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Myśle że warto ale szkoda roboty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 A moim zdaniem warto się pobawić jak się komuś nudzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 10 Lipca 2010 Autor Share Napisano 10 Lipca 2010 Co tu do wielce do zabawy. Przechylenie odcietego kielicha nad drugim kielichem to jakies ... 3 sekundy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 No w sumie też fakt, ale nie wszystkim się chce nawet odciac i przechylić kielich nad kielichem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 (edytowane) można też strzykawką Ja otwieram okno i wystawiam na zewnętrzny parapet (mieszkam w bloku) mają więcej słońca no i mają większe szanse na złapanie owada ale też niektóre kielichy schną.. Edytowane 12 Lipca 2010 przez luczek95 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raidon90 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Hej mam pytanie jak ucinacie martwe liście ? pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eutr Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Hej mam pytanie jak ucinacie martwe liście ? pozdrawiam nożyczkami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raidon90 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 hahah...nożyczkami....a ja utnę łyżką...chodzi o sposób. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi