EmeX Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Witam. A więc czy będzie możliwość zrobienia zlotu w następnym roku w jakimś mieście np. Warszawa, Łódź, Bydgoszcz, Poznań forumowiczów i nie tylko żeby każdy co ma się pochwalił, sprzedał, dał rade takie tam dotyczące roślin. Fajnie byłoby jak każdy z forumowiczów spotkali się w jednym miejscu. Oczywiście publiczne. Dało by radę? Chętnie bym pojechał w promieniu do 200 KM od mojego miasta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Sądzę, że jest to możliwe w każdym momencie. Szczególnie na wystawach. Nie jest ich dużo jednak są dobrym pretekstem do spotkania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Można też na wystawie terrarystycznej w Katowicach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makserwus Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Alberciarz robi we Wrocławiu teraz niedługo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 (edytowane) Jeśli chodzi o Łódź to najlepsza okazja jest w dniach 24 września - 3 października, kiedy to w Łódzkiej Palmiarni odbywa się wystawa roślin owadożernych. Edit: Każdy weźmie po najładniejszej/najrzadszej roślinie i zawstydzimy organizatorów. Edytowane 28 Lipca 2010 przez Tough Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 ja proponuje karków w ogrodzie botanicznym. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delete Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Ja bodajże we Wrocławiu będę na początku września pod Halą Stulecia, ale nic pewnego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 w krk trochę mało ludzi z forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 w krk trochę mało ludzi z forum Do Krakowa mogę bez problemu dojechać, ogród botaniczny byłby OK tylko fajnie by było mieć tak z 5 osób na spotkanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 ja mam nie daleko. z Małopolski jest duzo osób . z samego powiatu brzeskiego gdzie ja mieszkam jest przynajmniej 5 osób .ja bym byl za krk. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apokalipsa85 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 a kiedy dokładnie jest we Wrocławiu? chętnie bym się wybrała Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 no w sumie jak by się ludzi z poza krk zjechało trochę to by mogło być ciekawie ja w razie czego się piszę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel033 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 do Krakowa mógł bym przyjechać. Do Katowic jak bym się uparł to też bym mógł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Jedno małe wyjaśnienie We Wrocławiu jest Zoo-botanica - ogólnopolska impreza targowa w dniach 10-12 września w Hali Stulecia, branże różne - od akwarystyki, po psy, koty, terrarystkę, ogrodnictwo i nie tylko. Będziemy tam organizować koło swojego stoiska taką małą wystawę aranżacyjną, lecz nie będzie to nic specjalnie wielkiego, także z powodu braku warunków. Jak chodzi o spotkanie - z naszej strony chętnie, w piątek jest najmniejszy, praktycznie znikomy ruch, więc przynajmniej teoretycznie ten dzień byłby ku temu najbardziej odpowiedni. W sobotę i niedzielę - ludzi sporo. Poproszono nas także o przygotowanie krótkiej prelekcji na temat roślin mięsożernych i ich uprawy, jeśli się taka odbędzie, to najprawdopodobniej w sobotę lub niedzielę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Jakby było w Krakowie, to chętnie się wybiorę (pomijając fakt, że mało kto mnie tu pamięta ). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi