EmeX Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Otóż mam dylemat bo: a) spójrz na fote b) niech żyje c) mam doprowadzić do zamknięcia pułapki i odciąć gdy uschnie Ta pułapka jest wgnieciona. Co robić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Póki jest zielona nie robić nic. Kiedyś sczernieje wówczas odetniesz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Zostaw aż będzie czarna, wtedy utnij. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Co ci spadło na rosline? Sam mam dwie pulapki uszkodzone w podobny sposób świetnie się trzymają od jakiegos miesiąca także ty przy swoich też nie kombinuj tylko zostaw tak jak jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi