Farmer Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam Zabrałem dzisiaj nasiona mojej drosery aliciae i mam pytanie. Chciałbym zwiększyć wilgotność dla nasion i pamiętam jak czytałem na forum, że można na samą górę doniczki przyczepić folię i wtedy zwiększy się wilgotność, ale zrobić jakieś dziurki w tej foli ? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Oczywiscie!!! inaczej się ugotują, chociaz dla takich gatunków niedawałbym folii, maks swiatła i tyle w temacie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmer Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2010 No tak, ale ile kroć wysiewałem nasiona to nie udało się. Nic nie wyrosło, dlatego chcę spróbować z folią. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 A wysiałeś na torf, czy je zakopałeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmer Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Na torf, to wiem od zawsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi