brayan Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Jeśli Wasza roślinka nie do końca radzi sobie z wabieniem owadów: http://www.minkyu.co.uk/Site/Product/Entri...r_Fly_Trap.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Dobre Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 hahaha, w sklepach mięsnych powinny stac takie "dekoracje" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Świetne, a chciałem ostatnio kupić drugą lampę owadobójczą, bo mnie komary męczą. To teraz solarna lampka ogrodowa za 6 zł i dioda UV? Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez Hubu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 heh gdzie to mozna nabyc? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielony Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Ubolewam, że gościu nie zamieścił żadnego schematu ani elementów, z jakich to jest wykonane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Ubolewam, że gościu nie zamieścił żadnego schematu ani elementów, z jakich to jest wykonane. http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic153265.html Schemat lampki solarnej. Pewnie różni się tylko "opakowaniem". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delete Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Dobre. Diodę już mam tylko skąd lampe solarną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielony Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Z Allegro chociażby, ale widząc, jakie to jest proste w wykonaniu, to można samemu. Tylko trzeba zdobyć to ogniwo słoneczne, a trochę szukałem i nie ma takich do kilku złotych do kupienia. :/ Także chyba rzeczywiście pozostanie kupno lampy solarnej i przerobienie jej na diody. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Jakie przerabianie na diody Lampa solarna do ogrodu działa na diodach wystarczy zmienić te diode. Kosztuje około 6-7zł w Biedronce/Obi/Castoramie/LM więc nawet nie opłaca się własnego układu budować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi