kubusszerokopasmowy Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 witam chciałbym sie was zapytać jakie byś cie polecili mi komedie ,oczywiście takie żebym sie śmiał do bólu ? pozdrawiam . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 No niestety na łatwiznę można pójść jeżeli chodzi o owadożery reszta jest pod górkę Polecam : - Dwóch zggryźliwych tetryków - Jeszcze bardziej zgryźliwych tetryków Jak coś jeszcze to dam znaka ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 To nie jest forum warezowe, wszystkie linki do nielegalnego oprogramowania będą usuwane, a autorzy nagradzani. Można oczywiście śmiało pisać tytuły filmów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Naven jak juz posta wrzuciłes , mogłeś chociaż podrzucić jakiś tytuł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Mnie za mojej młodości bawiły komedie epoki PRL i do większości wracam z sentymentem. Zmiennicy, Alternatywy4, Miś, Seksmisja. Obecne produkcje? Czemu nie ale bez wnikania w ich sens i na jeden raz. No... chyba, że mówimy np. o Epoce Lodowcowej, Shreku czy Pingwinach z Madagaskaru Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 No nie powiecie mi chyba, że Chłopaki nie płaczą, Poranek kojota i Kariera Nikosia dyzmy nie jest dobra ? To jedyne polskie komedie ostatnich lat, które są smieszne ;] Dorzucam Hot fuzz-Ostre psy i Duże dzieci (chociz tę komedię lubię przez sentyment do niektórych w niej grających aktorów) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Zmiennicy Oo tak;d Naven jak juz posta wrzuciłes , mogłeś chociaż podrzucić jakiś tytuł Na pewno seria American Pie, piraci z karaibów Z innych fajnych: How High Bękarty Wojny Toy Story 3 No i oczywiście Forrest Gump i Pulp Fiction Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Anger Management Jestem na tak Truman show 3 najlepsze jakie widzialem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Też polecam stare komedie Polskie lub Czeskie. W sumie polecę na pewno coś, co po części jest komedią, lecz niezwykle rozwojową dla naszej świadomości- forrest gump Dziwnie tak pisać, gamma komedii jest wielka, pytanie, czy szukasz totalnie przepraszam za stwierdzenie.. debilnej komedii amerykańskiej czy czegoś bardziej mądrego to zależy w dużej mierze od nastroju. Raz miałem ochotę na coś w stylu eurotrip czy innej usamedi, a raz na coś bardziej inteligentnego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Mnie za mojej młodości bawiły komedie epoki PRL i do większości wracam z sentymentem. Zmiennicy, Alternatywy4, Miś, Seksmisja. (...) Jeszcze tu "Kingsajz" brakuje Reszta moich ulubionych już się chyba pojawiła w temacie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Moim zdaniem najlepsza komedia jaką oglądałem to But Manitou. Nie ważne, który raz ją oglądam, śmieszy tak samo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Nic do starcenia ,głupie ale jest kilka śmiesznych chwilek do komedii na których się wychowałam dodałabym Rejs ,Nie ma róży bez ognia Części z Adesiem M. też są ok Rycerze króla Artura - M.P. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 11 Listopada 2010 Autor Share Napisano 11 Listopada 2010 rrrrrrr to tez jest fajna komedia ale juz mi sie znudziła, bo ja prawie na pamięć znam. kevin sam w domu tez jest nie najgorszy ale szukam czegoś śmieszniejszego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 To skoro szukasz czegoś głupkowatego ściągnij (tzn ależ oczywiście po zakupie oryginału ) eurotrip będziesz lał ze śmiechu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 (edytowane) Jak już piszemy o komediach, warto wspomnieć o serialach komediowych : Amerykańskie komedyje: - M.A.S.H. wg mnie genialny !!! - Różowe lata 70 te - Świat według Bundych - Jak poznałem wasza matkę - Niania - Dharma i Greg - Teoria wielkiego podrywu Angielski humor: - Latający Cyrk Monthy Pythona ( klasyka ;] ) - Allo Allo - Co ludzie powiedzą - Hotel Zacisze - IT Crowd (Technicy magicy) - Mighty Bush Z polskich: - Rancho Z animacji: - Futurama - South Park - Family Guy - The Simpsons To sa moje typy Edytowane 11 Listopada 2010 przez theofil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi