maklerw Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Specjalnie dałem taki tytuł żeby w miare możliwości sporo osób zajrzało. To tytuł filmu z serii karate. Jeśli ktoś lubi takie filmy to moim zdaniem jest to jeden z najwspanialszych filmów !! Aktor, historia, muzyka i same sztuki walki to coś wspaniałego. Widziałem wiele filmów tego typu ale ten zrobił na mnie ogromne wrażenie. Jest to historia o prawdziwym mistrzu sztuk walki, i jest tam coś bardzo ciekawego ale wam nie powiem. Naprawde bardzo ale to bardzo polecam bo jeśli ten film spodobał się mojej żonie to znaczy, że jest naprawde wyjątkowy. Tytuł to "Ip Man" jest też druga cześc tak samo rewelacyjna jak pierwsza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Zgadzam sie maklerw. Ip man DOSKONALY FILM! POLECAM WSZYSTKIM! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Obejrzałem trailer, ale już tylko po nim jestem pod wrażeniem filmu, na pewno go obejrzę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi