Twargor Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 (edytowane) Witam. Mam pewien problem, a mianowicie muszę do wtorku wieczorem napisać taki oto program: Napisz program, który po wczytaniu liczby całkowitej n>3 (program na sprawdzać poprawność danych) narysuje poniższą figurę: * ** *** .... ******** - n-gwiazdek. Np. dla n=5 * ** *** **** ***** Problem polega na tym, że jedyne co umiem w tym zrobić to napisać sam początek i koniec. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w napisaniu tego programu. W zamian mogę zaoferować darmowe zakupy roślin z mojej oferty o wartości do 25zł Jak widać jest bardzo mało czasu. Edytowane 28 Listopada 2010 przez Twargor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 "Od zera do gier kodera" czytałeś? Był tam taki przykład Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 28 Listopada 2010 Autor Share Napisano 28 Listopada 2010 Niestety nie, a czy ten przykład był może przedstawiony i omówiony? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 To jednak była symfonia C++. Strona 24. Mogę ci podesłać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 28 Listopada 2010 Autor Share Napisano 28 Listopada 2010 Jasne, jak tylko masz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Aktualne? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 28 Listopada 2010 Autor Share Napisano 28 Listopada 2010 Już nieaktualne. Temat do zamknięcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi