Maciej Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 Kilka dni temu podczas ucinania uschłych liści znalazłem małe roślinki. Czy rozsadzić je teraz czy lepiej poczekać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 Czekaj, albo wsadź je do TC. Ja sobie jednego wesera wsadziłem i szaleje chłopak. ( ; Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio1011 Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Czekaj, albo wsadź je do TC. Ja sobie jednego wesera wsadziłem i szaleje chłopak. ( ; Rozsadź bo niedługo jak podrasną to z doniczki będziesz miał dżungle Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Radzio1011 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husky Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 ja bym poczekal bo z tego co zaobserowalem na moich roslinach jesli sa przykorzenione do wiekszej to lepiej i szybciej rosna a takto bedziesz dlugo czekal Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 2 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2010 Dzięki za pomoc już chciałem je rozsadzić do innych doniczek. No to jednak poczekam, bo do TC nie mam ani sprzętu, ani warunków sterylnych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi