Dragon11 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 przeczytałem w tej stronie o helimphorze ale nie wiem czy do dzbanków wlewać wody?? czy sama będzie z podłoża wlewała wodę do dzbanków. POMOCY Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 hehe "sama wlewała wodę do dzbanków" Sama sobie nie wleje, możesz nalać, ale to nie jest moim zdaniem konieczne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 (edytowane) to nie jest moim zdaniem konieczne. Mi się wydaje, że jednak konieczne, aby heliamfora ładnie rosła. Roślina ma ma rezerwę wody i środowisko do trawienia owadów zarazem. Dragon11 po co zakładasz drugi temat? Założyłeś już jeden nawet z tym samym tytułem, to tam trzeba było tam zadać pytanie. Edytowane 1 Stycznia 2011 przez Tough Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon11 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 Mi się wydaje, że jednak konieczne, aby heliamfora ładnie rosła. Roślina ma ma rezerwę wody i środowisko do trawienia owadów zarazem. Dragon11 po co zakładasz drugi temat? Założyłeś już jeden nawet z tym samym tytułem, to tam trzeba było tam zadać pytanie. a dobra wiesz jestem tu nowy i sie dopiero uczę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi