Dragon11 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Ile będzie kosztowało??: dzbanecznik 'ventrata' muchołówka helimphora rosiczka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Nie wiem czy to w dobrym dziale. Ale odpowiem ci na te pytania. Ventrata mała w okolicach 10zł Muchołówka zależy od kultywaru Najpospolitsza Czyli D.M. 'regular form' okolo 5-10zł Helka zależy jaki gat. i rozmiar taka mała helke Najpospolitsza kupisz w granicach 15zł Rosiczka zależy jaka. Jak jesteś początkujacy(a) to polecam Drosera Capensis i Drosera Spatulata koszty: ( grosze Niektórzy oddawają zadarmo. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon11 Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2011 dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Powodzenia w kupowaniu Heliamfory za 15zł, daj mi namiary. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 BartekSz a może pamietasz nie tak dawno nawet po 10zł byly takie wieksze sadzonki!! A po 2 sam też sadzonki male po tyle sprzedawalem. ! Przezcież nie bedzie kupował jakieś rzadko spotykanej tylko standard heteredoxa x minor lub minor wiec chyba mało wiesz o kupnie helek i w jakich cenach są. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JATAMAN Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 przejrzyj dział SPRZEDAM. Może natrafisz na coś interesującego a na pewno uzyskasz odpowiedzi o cenach roślin. oto link: http://www.rosliny-owadozerne.pl/Sprzedam-f112.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon11 Napisano 5 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2011 Powodzenia w kupowaniu Heliamfory za 15zł, daj mi namiary. ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Była oferta 2,5 i 4 zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Była była ale z "niesmacznym" finałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Nie dla wszystkich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi