sativ Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Cześć producent sterowników ELEMAC był tak miły i władował czujnik wilgotnośći zamiast pomiaru pH do tego oto zmyślnego urządzonka: http://allegro.pl/elemac-sa-03-e-sterownik...1403968373.html Cena wyniesie 300zł + 60-80zł czujnik wilgotności Będzie dodatkowa zakładka w programie i wilgotność jako parametr. Za jakieś 2 tygodnie wszytskie prace będą gotowe Jest to bardzo fajna opcja sterowania wszytskim w terrarium bez 4 timerów + opcja podłączenia do kompa ! Czyli możemy monitorować zdalnie nasze maleństwa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Gdyby tak jeszcze dorzucil 4-8 czujnikow temp Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2011 A po cholerę Ci tyle czujników temperatury ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter89 Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Wydaję mi się że taki czujnik to na prawdę rewelacja w takim prawie bez obsługowym grow-roomie. Czekamy na efekty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Bo w moim przypadku na kazdej sciannie jest roche inna temp. i chcialbym ja miezyc w 8 rogach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Bo w moim przypadku na kazdej sciannie jest roche inna temp. i chcialbym ja miezyc w 8 rogach biggrinll.gif Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Sufit i podłoga w 4 rogach daje 8 czujnikow ;D moga panowac bardzo rozne warunki biorac pod uwage ze jeden czujnik jest 1,5 ponizej gruntu drugi powyzej rogi tez jak niektorzy wiedza sa zewnwtrzne wewnetrzne i przylegle do budynku .... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2011 Nie będzie lepszą opcją położyć warstwę styropianu od wewnątrz + wentylacja? Obsługa 8 czujników temperatury na tak małe pomieszczenie to jak dla mnie trochę przerost formy nad treścią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 styropian dobry zima ale latem sciany maja dawac chlodek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2011 Schłodzi się tak czy siak od dołu A podczas najbardziej siarczystych mrozów nie zamarznie Ci nic w środku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi