Dragon11 Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 mojej rosiczki łodyżka wiendnie robiąc się czarna, na podstawce miała ok.5 mm-1cm wody ta czarna łodyżka cała zaczęła się robić czarna czy mam obciąć tam przed tą jeszcze (czarną plamą) aha i jeszcze muchołówka jej pułapki zaczęły wiendniec , robić się czarne i miała wody ok.5mm-1cm co mam zrobić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon11 Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2011 tak samo jak rosiczka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) 1.To naturalne, że pewne części rośliny po pewnym czasie obumierają. Odcinaj martwe tkanki. 2.Zainwestuj także w słownik 3.Nie musisz też pisać dwóch postów pod sobą, wystarczy edytować ten wyżej. 4.Nie ten dział. Edytowane 31 Stycznia 2011 przez ErysFR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi