Poters1 Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Witam ! Zdaje się że moja muchołówka będzie kwitła.... jest dosyć marna,... czy jest sens zostawiać łotygę ?? jeśli tak to w jakich war. jest ją najlepiej trzymać ?? Pozdro !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@ti Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Jeśli będziesz ją dobrze doświetlał to możesz zostawić pęd, w przeciwnym razie go utnij bo wykończy Ci tą muchołówkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poters1 Napisano 2 Lutego 2011 Autor Share Napisano 2 Lutego 2011 Jeśli będziesz ją dobrze doświetlał to możesz zostawić pęd, w przeciwnym razie go utnij bo wykończy Ci tą muchołówkę. swietlówki 2x18w 10000k daszą rade ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@ti Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Ja pod podobnym oświetleniem w ubiegłym roku zapylałem krzyżowo dwie muchołówki i trochę nasion zebrałem, jednak po wszystkim były one dosyć mocno osłabione. Jeśli Twoja już teraz jest słaba to może lepiej daruj sobie to kwitnięcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Jest luty, Twoja muchołówka jak sam piszesz jest marna => zdecydowanie odetnij pęd i nie pozwól jej się wykończyć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi