ser182 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Witam,dziś rano zauważyłem ze doniczka w której rośną Capensisy jest od spodu pokryta taką przezroczyśtą galaretą.Chciałbym wiedzieć czy to coś powaznego i co to wogóle jest?Nie mogę zrobić zdjęcia bo nie mam aparatu...Podlewam destylowaną,torf 3.5-4.5,parapet południowy... Dziękuje z góry za odpowiedzi i pozdrawiam... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Glony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ser182 Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 1.Normalne? 2.Nic nie zaszkodzą roślinom? 3.Olać? 4.Zostawić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Nie zaszkodzi. Przemyj od czasu do czasu podstawki/kuwetki i problem zniknie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi