Piter89 Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Tak sobie mieszkają moje dzbanki, mają ciepło i przytulnie Trzymam je w akwarium o wymiarach 150/50/60 60 cm wysokości to trochę mało, ale musi minąć sporo czasu zanim zrobi się im ciasno. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 W 100% prawidłowo Mam nadzieje że dzieci dają radę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebenzo30 Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Super naprawdę i niezła kolekcja, ale może parę danych oświetlenie itd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Znakomite. Fajnie się prezentuje. Co za okazy tam masz w środku? Czym doświetlasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter89 Napisano 16 Lutego 2011 Autor Share Napisano 16 Lutego 2011 Żebyś wiedział Sativ że traktuje je jak własne dzieci W środku rosną : N. gracilis N. rafflesiana N. insignis N. thorelii N. bicalcarata N. ampularia N. mirabilis N. northiana N. thai N. kerrii N. smilesii N. neoguinensis N. madagascarensis N. kongkandana N. vogelii Często w ilości większej niż jedna sztuka, a poza tym jeszcze kilka krzyżówek. O stronie technicznej nie pisałem za wiele bo żadnej innowacji nie ma oświetlenie to 2x 54 w T5 sylwania gro-lux 8500K i sylwania 6500K Cieszę się bardzo że się podoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Piękne, tylko ja nie lubię tych sterczących etykiet :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Piter89 świetnie ale żeby się tymi zdjęciami nacieszyć to wstaw je w większej rozdzielczości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter89 Napisano 17 Lutego 2011 Autor Share Napisano 17 Lutego 2011 Widok tych etykiet w terra to trochę kontrowersyjna sprawa, nie jestem wielkim estetą i mi osobiście nie przeszkadzają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Terra robi super wrażenie. Duży + ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Ale poza etykietami to jest piękne. Moje się nie umywa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter89 Napisano 24 Marca 2011 Autor Share Napisano 24 Marca 2011 Kilka nowych zdjęć - moje najfajniejsze dzbanki bicalcarata insignis mirabilis Jak narazie to dopiero początki, ale planuje intensywnie powiększać kolekcję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Jaki to mirabilis ?? Ładny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter89 Napisano 24 Marca 2011 Autor Share Napisano 24 Marca 2011 To N. Mirabilis Poring Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Ładnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Zrobisz zdjęcia Rafflesiany ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi