snd0cff Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Witam. Mój problem jest banalny, chce nabyć piasek do rosiczek(by zmieszać go z torfem) ale nie znalazlem zadnych szczegołów na temat tego piasku. Gdzie go mam szukać, jak wygląda? Mam dostęp do tego sklepu http://www.gady-gady.pl/shop/index.php/pl/...mp;limitstart=0 i czy w tej liscie znajde go? pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Idź do jakiegoś sklepu akwarystycznego i kup piasek kwarcowy. Najtańsza alternatywa. Nie kupuj wysyłkowo, bo się nie opłaca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snd0cff Napisano 20 Lutego 2011 Autor Share Napisano 20 Lutego 2011 to nie bedzie wysyłka lecz wizyta w sklepie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Wątpię, że piasek który jest dostępny na gady-gady będzie dobry. Nie wiadomo czy pH podłoża nie zmieni. Najlepsze wyjście tak jak pisałem wcześniej. Tylko patrz na granulację. Bardzo drobnego nie polecam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi