Masiol Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Słuchajcie, powiedzcie mi gdzie?/skąd? mogę kupić konary do torfowiska? Chodzi mi o to żeby wyglądały naturalnie, chce je wkomponować w torfowisko. A jakby jeszcze były puste w środku Opcja pójścia do lasu i poszukiwań takowych kawałków chyba nie wchodzi w grę prawda? I drugie pytanko- wolne przestrzenie wypełnić zwykłym mchem Spaghnum tak? Czy coś innego polecacie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter89 Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Myślę że wycieczka do lasu po kilka korzeni, czy konarów to chyba najlepsze rozwiązanie. Nie widziałem nigdzie żeby ktoś sprzedawał takie rzeczy, a jak już znajdziesz w jakimś terrarystycznym sklepie to cena na pewno powali na kolana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorak98 Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Myślę, że najlepiej właśnie iść po taki konar do lasu lub na jakieś torfowisko, jeśli masz taką możliwość. Plus jest taki, że koszty w tym wypadku wyniosą 0. A jeśli nie, to w praktycznie każdym większym sklepie zoologicznym jest duuży wybór takich korzeni. I żeby mniej więcej zobrazować ile taki korzeń może kosztować, to powiem Ci, że ja za swój korzeń do akwarium o długości około 30cm, wysokości ok 20 cm i szerokości około 10cm zapłaciłam 25 zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi