Skocz do zawartości

Roślina kwietnia - głosowanie.

Marrom

Roślina kwietnia - głosowanie.  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Otwieramy ankietę na "Roślinę Miesiąca Kwiecień 2011".

Zdjęcia na które możemy oddać swoje głosy znajdują się TUTAJ. Głosowanie trwa do końca kwietnia t.j. 30.04.2011 do godziny 23:59. Bieżące wyniki do czasu zakończenia głosowania będą ukryte.

Do głosowania nie dopuszczono prac użytkowników:

adivip125 - powód - zwycięstwo w konkursie marcowym,

czarny - fotografia była zgłaszana do konkursu w lipcu 2010.

Praca użytkowniczki wiolinka1988 została natomiast w drodze wyjątku dopuszczona do konkursu ( przekroczony maksymalny rozmiar pracy o 3px).

Przypominam, że nie można głosować na własne zdjęcie i zapraszam Wszystkich do głosowania. :)

Sponsorami tej edycji są Albert Janota (Alberciarz) i Mateusz Bielecki (Nwankwo) - carnisana.pl. Zapraszam do zapoznania się z ofertą sklepu internetowego.

carnisana_orginal.jpg
Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście moje niedopatrzenie ale widzę, że:

Ten post edytował czarny pią, 15 kwi 2011 - 21:41

Rozumiem, że tak jak zgłaszałem przez PW przynajmniej kilka dni przed końcem konkursu zmieniłeś foto. Po prostu nie zauważyłem zmiany bo foto jest łudząco podobne. Zgłoszona i odrzucona w tej edycji praca będzie mogła wziąć udział w konkursie majowym.

Przepraszam za niedopatrzenie. W ramach zadośćuczynienia wyślę pocztą mały upominek.

Pozdrawiam

Roman

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.