myczek Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) Witam problem dotyczy braku jakiego kolwiek cisnienia tzn niechce wogole pompowac wody... probwałem kazdej opcji z kabelkami i wlotem i wylotem... w tej jednej czesci jest takie kułeczko ze spreżynką i to sie wkreca lub wykreca to sie do czegos ma ?! niewiem czemu to niechodzi ! HELP a i pompka jest nowka dzisiaj przyszła ze sklepu ! Edytowane 5 Maja 2011 przez myczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Ale pracuje i nie pompuje wody czy w ogóle nie pracuje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myczek Napisano 5 Maja 2011 Autor Share Napisano 5 Maja 2011 pracoje chodzi brzeczy wszystko robi tylko wody nie pompoje !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myczek Napisano 5 Maja 2011 Autor Share Napisano 5 Maja 2011 Dobra juz po problemie rozkreciłem ją poruszałem kazdą czescią i złozyłem na nowo i gra i bucy prosze o zamkniecie tematu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Dobrze podłączyłeś wężyki? Usunąłeś korki po obu stronach? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi