Radek Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 Ma ktoś może jakieś Filmiki jak rozmnażać roślinki? Czy są jeszcze inne slkepy internetowe gdzie można kupić roślinki? Albo podać stronę gdzie są fajne kompozycje z roślinkami owadożernymi? Pozdrawiam Radek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 Beda zamieszczone w naszej ksiazce. Ciekawe kompozycje sa w tej chwili wykonywane i postaramy sie mozliwie najszybciej umiescic je w sklepie Nepenti.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2006 Moje kapturnice nie mają płynów trawiennych, czy one się kiedyś uzupełnią? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Stycznia 2006 Share Napisano 26 Stycznia 2006 ="Radek"Czy są jeszcze inne slkepy internetowe gdzie można kupić roślinki? A tu ci nie pasuje? Ja uwazam że jest genialnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehderi Napisano 26 Stycznia 2006 Share Napisano 26 Stycznia 2006 Moje kapturnice nie mają płynów trawiennych, czy one się kiedyś uzupełnią? Moje tez nigdy nie miały, a jak wpadł owad do liścia to zaczęły je wydzielać aby rozłożyć owada i wchłonąć składniki odżywcze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość olagb Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 Jeszcze tam nie kupowałam. http://www.biofil.pl/biofiles.php?d=owadoz...ozerne&jezyk=pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 I radze Ci nie kupuj... Miałem z tamtąd kilka roślinek i wszystkie mi pozdychały, chocaiż były w dobrych warunkach. Np. taka adelae. Okazało sie, że miała jkiegoś syfa i zaczęła gnić od środka. Także nie polecam tego sklepu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wanchese Napisano 17 Marca 2006 Share Napisano 17 Marca 2006 A tak na prawde to jak sie kapturnice romnażaja? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 17 Marca 2006 Share Napisano 17 Marca 2006 z nasion się mnożą można tez mnożyć z kłącza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi