sknerus Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 (edytowane) Oto jak wygląda moja rosiczka: Chciał bym uzyskać z rosnącego pędu kwiatowego "małe" Proszę o informacje jak to wykonać najlepiej krok po kroku gdyż jestem początkującym hodowcą. Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie dlaczego na torfie pojawiają się takie białe wykwity widoczne na zdjęciu, rosiczka ponad miesiąc temu przesadzona w nowy torf Edytowane 14 Czerwca 2011 przez sknerus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 nie lepiej poczekać na nasionka i wtedy 100 capensisów mieć, niż tak 5-10, które nie są pewne? Te wykwity to pleśń na moje oko, słabo na tym zdjęciu widać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 To nie plesn a wykwity soli.. widac nawet na podstawce kamien z wody.. PODLEWAJ ROSLINY OWADOZERNE WODA DESTYLOWANA. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi