Gekon Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Oto co dzisiaj dostałem Sarracenia psittacina oraz Nepenthes ventrata. Wiem że kapturnica jest trochę ''poturbowana'' ale sądzę że dawka słońca podniesie ją http://imageshack.us/g/12/dscf3242uo.jpg/ Dla ciekawskich: ta różowa miska zbiera deszczówkę a te 'listki' w plastikowym pojemniku to... buraki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2011 (edytowane) Moja hodowla nieco się powiększyła Doszło: -D. mascipula 'typical' -S. flava var ornata x 'claret' -S. flava var. 'rubricorpora http://imageshack.us/g/199/dscf3290k.jpg/ Proszę o opinię i rady Edytowane 25 Czerwca 2011 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diamond Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 [beeep]. Też chce takie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 rośliny ciekawie wyglądają myśle że po dobrej dawce słońca i destylce ładnie sobie urosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Spoko roślinki Tylko nie przegnij z podlewaniem, bo widzę że muchołówki stoją dość głęboko w wodzie. Możesz wrzucić zbliżenie tej z czerwonymi pułapkami? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Ta z czerwonymi pułapkami, przypomina coś podobnego do Fused Tooth Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 3 Lipca 2011 Autor Share Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) Muchołówki nie stoją teraz w wodzie tylko podłoże mają cały czas wilgotne. Dawkę słońca teraz mają słońce świeci już od kilku dni. Ale niestety kapturnicy papuziej musiałem odciąć prawie wszystkie pułapki bo przez aklimatyzację wszystkie zeschły. W wtorek/środę powinienem dostać D. Capensis i S. catesbaei. W tym roku to już są ostanie (poza terrarium). Sprzedawca ''czerwonej'' powiedział że to typical P.S Cieszę się że się podobają Edytowane 3 Lipca 2011 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 'Typical' to to raczej nie jest, dlatego chciałem z bliska zobaczyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 3 Lipca 2011 Autor Share Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) A tutaj jest zbliżenie tej czerwonej: Muszę przyznać że na typical to też mi nie wygląda bo niektóre ''zęby'' ma posklejane ze sobą... Edytowane 3 Lipca 2011 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Trochę wygląda jak krzyżówka 'Typical' z 'Fused Tooth' albo 'Cross Teeth' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 3 Lipca 2011 Autor Share Napisano 3 Lipca 2011 Mi już bardziej na 'typical' i 'cross teeth' wygląda unsure Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi