Marrom Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 http://icps.proboards.com/index.cgi?board=...amp;thread=4813 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 no po prostu... ehh... cudo! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 co to za tłustek tam rośnie, ta taka gwiazda? ehh kurde tam to są widoki, u nas tylko jakieś marne rzadkie rosiczki i tłustosz... Ale pole z kapturnicami i tak najlepsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 ehh kurde tam to są widoki, u nas tylko jakieś marne rzadkie rosiczki i tłustosz... Ale pole z kapturnicami i tak najlepsze Proszę mi tu rodzimej przyrody nie obrażać! 13 gatunków roślin owadożernych u nas rośnie. Też piękne, choć istotnie nie tak zjawiskowe jak np. kapturnica w ilości setki egzemplarzy. Chciałbym kiedyś odwiedzić Florydę głównie ze względu na mięsożerną florę właśnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 jest czym oko pocieszyc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Proszę mi tu rodzimej przyrody nie obrażać! 13 gatunków roślin owadożernych u nas rośnie. Też piękne, choć istotnie nie tak zjawiskowe jak np. kapturnica w ilości setki egzemplarzy. Chciałbym kiedyś odwiedzić Florydę głównie ze względu na mięsożerną florę właśnie. tak, ale to jest tak rzadkie... tak samo, modliszki są w Pl, ale można spotkać tylko na południowym wschodzie, czyli akurat u mnie ich pełno, też piękne i wogóle ale w pozostałych rejonach polski można o nich pomarzyć, i tak też z rosiczkami bywa, jest ich bardzo niewiele.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Jest o wiele więcej niż myślisz. Intermedii, anglici, x obovatej jest niewiele, ale zasięg występowania rotundifolii obejmuje prawie cały kraj. Sam byłem w szoku, gdy dowiedziałem się ile jest stanowisk rosiczek w promieniu 100 km od mojego miasta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Roman a na CPUK jest cefal w naturze ?? Kapturnice zajefajne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2011 Coś tam pewnie jest. Kilka fotek jest tu: http://www.sarracenia.com/trips/au032007.html i tutaj: http://icps.proboards.com/index.cgi?board=...amp;thread=2429 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 s. minor w naturze- bomba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi