adamoon Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Wybiera się ktoś? Ja praktycznie na każdych pokazach byłem, polecam, super widoki http://www.airshow.sp.mil.pl Co prawda w tym roku dużo grup akrobatycznych ale i tak będzie ciekawie, jest co popstrykać, i te bezcenne uczucie wibracji z silnika odrzutowca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Całkiem możliwe że się zjawię ale jeszcze do sierpnia sporo czasu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek00 Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Ja również będę jak co roku jednego dnia na lotnisku a drugiego pooglądam z balkonu, u mnie ładnie widać wszystkie akrobacje Miejmy tylko nadzieje że zła passa minęła i nie będzie żadnego wypadku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2011 (edytowane) szkoda że dwa lata temu się nie kapultowali, gdyby nie zginęli to by dokończyli pokazy, a to pierwszy odrzutowiec był... Fajnie że z Radomia jesteś, będziesz informował o pogodzie Edytowane 12 Czerwca 2011 przez adamoon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 24 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2011 I jak, jedzie ktoś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Ja zrezygnowałem. U mnie na pokazach w Łososinie na koniec dnia rozbił się eurostar, kurczę co piknik lotniczy jakiś to wypadek. Nieciekawy ten rok, oby w Radomiu nic się nie stało. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi