kubusszerokopasmowy Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 witam. dziś rano podlewałem rośliny i sie bardzo zdziwiłem moja muchołowka zaczeła sie mutować . dam foto zobaczcie! jeśli wy tez macie jakieś ciekawe mutacje to pochwalcie sie na forum pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Jedna z moich muchołówek też tak ma, własnie się dzieliła i dlatego takie dziwne liście, jednak nie są tak dobrze rozwinięte jak u Ciebie, fotki wstawię jutro, albo kiedyś tam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Fajne. Szkoda tylko że mutacje tego typu są nietrwałe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2011 no szkoda ale tam obok rośnie kolejna taka sama Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 ze 2 lata temu miałem podobnie, 3 pułapki u jednej rośliny były podwójne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi