Stig25 Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Czy w takim czymś będę mógł wysiać nasiona rosiczki ???? http://allegro.pl/miniszklarenka-na-kazdy-...1658934345.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 nasiona rosiczki jesli to zwykle tropiklane nie potrzebuja zadnych wymyslow do kielkowania wiec szkoda pieniedzy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Zgadzam się z farmerem, chociaż moje capensisy przykryte folią wykiełkowały szybciej. Możesz przykryć doniczkę folią i porobić dziurki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 jesli chodzi o capensisy to nie masz po co tego kupowac bo mozna je normalnie wysiac najwyzej przykryc folią i porobic dziurki jak napisał Grzesiek ja swoje nasiona rok temu wysiałem poprostu na torf nie przykrywałem niczym i urosło ponad 300 z ok. 400 nasion wiec spokojnie mozesz je wysiewac bez zbednych miniszklarenek itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 16 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2011 Dzia za odpowiedż ;] A mam jeszcze jedno pytanie na inny temat : które szybciej kiełkuje z nasion muchołówka czy rosiczka ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delete Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Rosiczka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 moje rosiczki niczego nie potrzebowały wysiałem je na ziemi dałem na pole gdzie mialy cały czas słońce i wode max tydzień miną i wykiełkowały mam ich ok 500 sztuk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snd0cff Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Ja teraz wysiałem nasiona d.aliciae ktora jest clay czas w cieniu(polnocne okno) zobaczymy ile dni potrzebuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tnt112 Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Co do tej szklarenki to są takie opakowania na jajka mniej kosztuje a i omleta można zjeść Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 ja wysiałem swoje rosiczki na 5 takich opakowanich co zostały z wesela i wszystko było ok. na zdięciu jedna z nich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi