Panna z gitarą. Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Dzisiaj kupiłam w sklepie Rosiczkę niestety nie pisało nigdzie nazwy, wieć jestem skazana na samodzielne rozszyfrowywanie. Dodaję zdjęcia bo z mojego opisunic nie wywnioskujecie . + Dla chętnych + możecie dać mi dobre strony o hodowli i ogólnie opowiedzieć o tej roślince Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Drosera aliciae albo spatulata Edytowane 19 Czerwca 2011 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Aliciae. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Na bank Drosera Aliciae. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Również jestem tego samego zdania, tu masz jej opis i warunki hodowli http://www.owadozery.pl/drosera-aliciae-a552.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi