dzbanecznik*rosiczka Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 czy warto licutować Cephalotus follicularis cefalotus na allegro jak tak to do ilu złotych http://allegro.pl/cephalotus-follicularis-...2096836079.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leoj Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Ze zdjęcia to wygląda na zdrową roślinkę. Cena? Zależy czy szukasz okazji czy nie Jeśli szukasz okazji to ja dałbym ok. 40zł. U hodowcy musiałbyś dać ponad 50zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldo Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Witaj. Wydaje mi się że warto , ewentualnie możesz napisać do sprzedającego z zapytaniem ile ceni za tą roślinkę i być może kupisz ja w rozsądnej cenie bez konieczności licytowania. Gorzej będzie z wysyłką po wygranej aukcji bo mrozy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbanecznik*rosiczka Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 Będę licytował Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbanecznik*rosiczka Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 Właśnie ciekawe jak z wysyłką? Czy ktoś wie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leoj Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Na Twoim miejscu napisałbym do sprzedającego, żeby wysłał dopiero jak nie będzie takich mrozów, chyba, że ma możliwość wysłania w pudełku styropianowym. Choć ja bym nie ryzykował przy temperaturze -30°C Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbanecznik*rosiczka Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 To napisze do sprzedającego może się da tak zrobić bo szkoda dzbanecznika. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 to nie jest dzbanecznik tylko cefalotus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Wątpię aby sprzedający zdecydował się na wysyłkę w takie mrozy. Dodatkowo licytacja kończy się za tydzień czasu więc możliwe, że mrozy już będą odpuszczać. bo szkoda dzbanecznika. To nie dzbanecznik lecz cephalotus. I taka prośba (na razie prośba). Proszę sprawdzać swoje posty pod względem ortograficznym. Popełniane błędy są na tyle duże i liczne, że posty powinny trafiać do "śmietnika". Jeśli masz problemy z ortografią proszę o używanie modułu sprawdzania pisowni wbudowanego np. w przeglądarkę firefox. I jeszcze jedno. Zdania rozpoczynamy wielką literą! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepton Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 pepton, terrorysto. Taki mały off top. Nie wiem jak Wy, ale ja przestraszyłem się, jak w nazwie aukcji zobaczyłem "muchołówka". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 To raczej gra słów . Nie podejrzewam Szamanki (bo to chyba jej aukcja) o brak wiedzy w tym temacie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiokouczan Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 To nic nowego - często dają kilkanaście nazw np rosiczka muchołówka dzbanecznik kapturnica, a sprzedaja tłustosza. W ten sposób zapewniają sobie, że ktoś znajdzie ich aukcje ( wpisujesz muchołówka i ci wyskakuje ) Ktoś jak sie nie zna może łatwo wtopić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Raczej polowanie na tych, którzy w okno "Szukaj przedmiotu" wpisują "Muchołówka". Standardem jest też "Rosiczka - nie muchołówka"/"Rosiczka - jak muchołówka! HIT!" itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Ale jest to nie fair. Sprzedając samochodu nie mogę wpisać "rower". Edytowane 7 Lutego 2012 przez Artistide Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi