Skocz do zawartości

czy warto?

dzbanecznik*rosiczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Ze zdjęcia to wygląda na zdrową roślinkę. Cena? Zależy czy szukasz okazji czy nie :P Jeśli szukasz okazji to ja dałbym ok. 40zł. U hodowcy musiałbyś dać ponad 50zł.

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj.

Wydaje mi się że warto , ewentualnie możesz napisać do sprzedającego z zapytaniem ile ceni za tą roślinkę i być może kupisz ja w rozsądnej cenie bez konieczności licytowania. Gorzej będzie z wysyłką po wygranej aukcji bo mrozy.

Odnośnik do odpowiedzi

Na Twoim miejscu napisałbym do sprzedającego, żeby wysłał dopiero jak nie będzie takich mrozów, chyba, że ma możliwość wysłania w pudełku styropianowym. Choć ja bym nie ryzykował przy temperaturze -30°C :)

Odnośnik do odpowiedzi

Wątpię aby sprzedający zdecydował się na wysyłkę w takie mrozy. Dodatkowo licytacja kończy się za tydzień czasu więc możliwe, że mrozy już będą odpuszczać.

bo szkoda dzbanecznika.

To nie dzbanecznik lecz cephalotus.

I taka prośba (na razie prośba). Proszę sprawdzać swoje posty pod względem ortograficznym. Popełniane błędy są na tyle duże i liczne, że posty powinny trafiać do "śmietnika". Jeśli masz problemy z ortografią proszę o używanie modułu sprawdzania pisowni wbudowanego np. w przeglądarkę firefox. I jeszcze jedno. Zdania rozpoczynamy wielką literą!

Odnośnik do odpowiedzi

To nic nowego - często dają kilkanaście nazw np rosiczka muchołówka dzbanecznik kapturnica, a sprzedaja tłustosza. W ten sposób zapewniają sobie, że ktoś znajdzie ich aukcje ( wpisujesz muchołówka i ci wyskakuje :D) Ktoś jak sie nie zna może łatwo wtopić.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.