Redgreen Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Nie jest imponujących rozmiarów ale to moja pierwsza zaobserwowana anomalia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 bardzo ładnie wyglada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 8 Marca 2012 Autor Share Napisano 8 Marca 2012 Wysyp trwa.To też się ciekawie zapowiada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Ja bym sprawdził, czy sąsiad przypadkiem nie próbuje zbudować domowego reaktora jądrowego. Bardzo intrygujące mutacje, ciekawe jak to się rozwinie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Będą po prostu dwie pułapki na jednym ogonku liściowym, a pęd wzrastał będzie podwójny. Chyba, że wcześniej zostanie ucięty. Też tak miałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 8 Marca 2012 Autor Share Napisano 8 Marca 2012 Nie będę obcinał i wrzucę za jakiś czas zdjęcia obu przypadków Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 29 Marca 2012 Autor Share Napisano 29 Marca 2012 Maleństwo już poluje ale to ostry zawodnik bo poniżej wypuszcza potrójne a po prawej coś ala Cupped Trap A podwójne pędy już są dwa Chyba sąsiad buduje ten reaktor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietruszka002 Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Jak zadbać by roślinka miała pęd kwiatowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Jak zadbać by roślinka miała pęd kwiatowy Jeśli chodzi o pęd podwójny, to już tajemnica każdego hodowcy. Natomiast jeśli chodzi po prostu o pęd, to wystarczy podlewać i nie trzymać rośliny w szafie, tudzież piwnicy, roślina sama prędzej czy później zakwitnie - jeśli zimowałeś muchołówkę, to po wybudzeniu, kiedy poczuje wyższą temperaturę i większe ilości słońca, od razu powinna zacząć się rozmnażać jak szalona. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja tej tajemnicy nie rozgryzłem do tej pory Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Redgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Ja tej tajemnicy nie rozgryzłem do tej pory Ćsiii... ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2012 I tak na przyszłość. Czy mam dalej zamieszczać zdjęcia bo nie wiem jakie zainteresowanie? A i jak wstawia się cytat bo zapomniałem- odpowiedź ,cytuj i co dalej? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 I tak na przyszłość. Czy mam dalej zamieszczać zdjęcia bo nie wiem jakie zainteresowanie? A i jak wstawia się cytat bo zapomniałem- odpowiedź ,cytuj i co dalej? Najpierw zaznaczasz posty, które cytujesz, potem dajesz odpowiedź (ale nie szybką). Co do zdjęć - zamieszczaj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Najpierw zaznaczasz posty, które cytujesz, potem dajesz odpowiedź (ale nie szybką). Co do zdjęć - zamieszczaj. Dzięki a zdjęcia za jakiś czas Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Redgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VistaManiak Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Myślę , że to jakieś wadliwe DNA ma ta muchołówka . Prawdopodobnie uszkodzona jest część odpowiedzialna za wzrost . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi