carmen Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Nie długo mam mieć tygodniowy urlop i wyjeżdżam. Podczas wyjazdu, nie ma się kto zająć moimi rosiczkami. Jak zabezpieczyć, moje roślinki aby nie zmarniały? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Duuuuuuża podstawka ze sporą ilością wody powinna wystarczyć. I na pewno nie wystawiaj jej na bezpośrednie słońce. Bo przy tych upałach woda z podstawki wyparuje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Najprościej? Tak: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...st&p=983698 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmen Napisano 6 Lipca 2012 Autor Share Napisano 6 Lipca 2012 Zapomniałam dodać że trzymam je w otwartym akwarium na wschodnim oknie.Może coś na dno akwarium i zalać wodą ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Zrób tak jak radziłem wcześniej. Butelka od wody mineralnej, zrób otwór na wysokości jakiej ma się utrzymywać woda, wlej wodę, zakręć butelkę i wstaw do akwarium. Jeśli poziom wody spadnie poniżej otworu woda sama się uzupełni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmen Napisano 6 Lipca 2012 Autor Share Napisano 6 Lipca 2012 dobrze zamykam temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi